Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Moussa Konate ısrarı bitmiyor. Başkan Sadri Şener'in hafta sonuna kadar Konate transferini bitirmek için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

Burak Yılmaz'ın gidişinin ardından forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Malagalı Rondon'un Rubin Kazan ile anlaşmasının ardından gözünü yeniden Maccabi Tel Aviv'de oynayan Senegal Milli Takımı'nın genç golcüsü Moussa Konate'ye çevirdi. Başkan Sadri Şener'in bu transferi bitirmek için girişimlerini sürdürdüğü ve en geç hafta sonuna kadar Konate transferinde sonuç alınacağı öğrenildi.

SENEGAL ELENDİ GİRİŞİMLER HIZLANDI

Olimpiyatlarda mücadele eden Senegal'in dün gece çeyrek finalde Meksika'ya uzatmalarda 4-2 yenilerek elenmesi Trabzonspor'un girişimlerini hızlandırdı. 19 yaşındaki genç forvet Moussa Konate'nin çeyrek finalde de gol atması futbol otoritelerinin gözünü genç oyuncuya çevirmesine neden olurken, Trabzonspor'un elini çabuk tutmaması halinde bu oyuncuyu da diğer kulüplere kaptırabileceği vurgulandı. Olimpiyatta iyi bir performans sergileyen ve çeyrek finaller sonucunda 5 golle gol krallığı sıralamasında birinci sırada bulunan Konate ile Avrupa'dan bazı kulüplerin de ilgilendiği öğrenildi.