Trabzonspor'un, Danimarka şampiyonu Kopenhang Kulübünün golcüsü Dame N'Doye ile her konuda anlaşmasına rağmen transferde son anda pürüz çıktı. Trazonspor'un 6.1 milyon Euro'ya anlaştığı futbolcuya Rus Kulübü Lokomotif Moskova 7,5 milyon verince transfer çıkmaza girmiş ve Trabzonspor'da da beklemeye başlamıştı.
Ancak bugün Kopenhag Kulübünün N'Doye'yi Rus Kulübü Lokomotif Moskova'ya sattığı şeklindeki haber sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.  Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in N'Doye ile çekilmiş fotoğarfından yola çıkarak Trabzonspor yönetimini 'ti'ye almaya başladı.

N'Doye'nin satışı ile ilgili sosyal medyada kaynak gösterilen site ise http://www.fck.dk... Bu site Kopenhang Kulübünün resmi web sitesi...

Sitede N'Doye'nin satışı ile ilgili bugün yapılan bir haber mevcut. Ancak Danikara'nın resmi dili olan Danca ile yayın yapan sitenin çevisi de google translate aracılığı ile yapıldığından dolayı ortaya değişik anlamlar çıkabiliyor.

Kaynak gösterilen internet sitesinden yapılan açıklamada google translate tarafından çevrildiğinde ise; "Senegal Aslanı N'Doye'yi sattı. Kulübün tüm zamananlarının en golcü oyuncusu Rus  Lokomotiv Moskova kulübüne geçer" ibaresi geliyor.

Ardından yapılan açıklama "Burada biten masal" şeklinde başlayarak N'Doye'nin Kopenhag'da ki kariyeri anlatılarak haber sonuçlandırılıyor.

N'Doye'nin  West Bromwich Albion maçında veda edeceği kaydedildi.