61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon'da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrenim hayatını sürdüren bir grup öğrenci Fenerbahçe'yi Rizespor maçı için geldiği otelde ziyaret etti. 

Fenerbahçe'nin kaldığı otele giden KTÜ GFB grubu üyesi bir grup öğrenci,  daha önce gerek sosyal medya gerek sosyal medya olsun tartışmaları göz önünde bulundurarak ilginç bir paylaşıma imza attı.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile ziyaretten fotoğraf paylaşan KTÜ GFB grup üyeleri "Rize deplasmanı için Trabzon'a gelen Fenerbahçemizi konakladığı otelde ziyaret ettik." ifadelerine yer verirken yüzlerini emoji ile kapatıp kimliklerini gizlemeleri dikkat çekti.KTÜ'lü öğrencilerin bu hareketi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken bir çok espriye neden oldu.

DAHA ÖNCE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞLARDI...

Ancak hatırlanacağı üzere Trabzon'da 2012 yılında Fenerbahçe kafilesini ziyaret eden öğrenciler, yüzleri açık fotoğraf paylaşmışlardı. Bu fotoğraf daha sonra sosyal medyada yayılmış ve öğrenciler bir anda hedef haline gelmişti.  Bu fotoğraf nedeniyle daha sonra çok sayıda tehdit mesajı alan öğrenciler Trabzon Adliyesine giderek kendilerini tehdit edenler hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardı.  Yeniden böyle bir durumun yaşanmamasına adına KTÜ'lü öğrencilerin bu şekilde bir paylaşım yaptığı kaydediliyor.