Adı Türk kulüpleriyle anılan Milanlı Kucka'nın, menajeri Mithat Halis Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında oyuncu ile ilgili Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

"Kucka şimdilik Milan’da forma giyiyor ama transfer konusu henüz belli değil. Sonuç itibariyla Kucka ile ilgili karar Milan’la anlaşma yapan takım tarafından belirlenecek. Milan’ın Kucka’yı bırakıp bırakmayacağı henüz belli olmadı. Geçtiğimiz yıl Milan kulübü, Kucka için gidebilir dedi ama Kucka sonrasında Milan’ın direkt oyuncusu oldu."

"Kucka, defansif yönü iyi olduğu için Milan’da forma şansı buluyor. Sosa’nın Avrupa futbolcusu olmadığını söylediğimde Beşiktaş taraftarı bana küfür ediyordu. Ama gözlemlerim doğru çıktı. Bu sebeple Sosa’dan daha fazla forma şansı buluyor."

"Kucka’nın özellikleri çok farklı. Modern futbolcu kalibresine uygun  bir futbolcu. Bu sebeple Milan’ın Kucka’yı bırakıp bırakmayacağı net değil. Slovak oyuncuların Türkiye’ye karşı hiçbir ön yargısı yok. Bu sebeple eğer Milan ile anlaşılırsa teklif yapan kulüp rahatlıkla Türkiye’de oynayabilir."