Ada ekibi liverpool, İspanyol devi Real Madrid'den sezon başında kiralık olarak transfer ettiği milli futbolcumuz Nuri Şahin'i kalıcı olarak kadrosuna katmak istiyor.

İspanyol Marca'nın haberine göre; Liverpool'a katılalı henüz 1 ay olan ve gösterdiği performansla teknik ekibin yüzünü güldüren Nuri Şahin'in böyle devam etmesi durumunda Real Madrid'den bonservisinin alınması gündeme gelecek.

2017'ye kadar Real Madird'le sözleşmesi bulunan Nuri'nin Steven Gerrard ve Joe Allen ile birlikte orta sahada uyumlu görüntüsünün taraftarında beğenisini kazandığı ifade edilirken, Brendan Rodgers'ın Nuri ile kalıcı olarak anlaşılmasının takımdaki pozitif havayı dahada artıracağı yönünde görüş bildirdiği kaydedildi. İki ekip arasında Nuri Şahin'in sezon sonunda kesin olarak Real Madrid'e dönmesini gerektirecek bir opsiyonun bulunmadığı ifade edildi.

Nuri Şahin, son olarak geçtiğimiz Cumartesi günü Liverpool'un Norwich'i 5-2 mağlup ettiği karşılaşmada başarılı bir oyun sergilemiş, 1 gol atıp 1 asist yapmıştı.