Güneş şunları söyledi: "Maç 90 dakika oynanıyor. Oyuna başlarken kontrollü ve sabırlı oynamak istedik. Bunu yaparken rakibin gelmesine izin verdik. Bu durum bizim futbolumuzu olumsuz gösterdi, top kullanamadık ama maçın gidişine göre etkili işler yaptık. Rakip üzerimize geldi ama pozisyon zenginliği bizimdi. Top kullanmada pas yapmada sıkıntılar yaşadık ama kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Rakip iyi oynadı, hücuma çıkmada etkili oldu ama defansta da zaaflar verdi. Biz de bunu iyi kullandık. Transferle ilgili konuşmak istemiyorum. "

EKSiLMELERi KOLAYLAŞTIRDI
Karabük maçının tersi olduğunu belirten Güneş, "Karabük'te rakibin 25 dakika atağı yoktu. Bugün oynamasına izin verdik. 10 kişi kalınca avantaj elde ettik. Diego'nun hücuma çıkınca verdiği zaafları iyi kullandık. Burak kendini verince gol atıyor, daha gelişmeli" dedi.

BİLDİKLERİMİ ANLATACAĞIM
Şenol Güneş, bugün TFF Genel Kurulu'na katılmak için Ankara'ya gideceğini belirterek, "Tabii içeriği bilmiyoruz, orada gidip konuşma talep edeceğiz. Orada konuşmak istiyorum. İnşallah konuştururlar. Bir futbol adamı, taraftar, antrenör olarak kendi başımdan geçenleri söyleyeceğim. Katkı yapmak için söyleyeceğim. Kimseyi suçlamak için söylemeyeceğim" ifadesini kullandı.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN