Trabzonspor’da gündemin 1 numaralı maddesi olan teknik direktör konusuyla ilgili en somut gelişme önceki gün yaşandı ve Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Almanya’da Felix Magath ile bir araya geldi.

Çok samimi bir havada geçen yemekte Bordo-Mavili yöneticinin, 62 yaşındaki çalıştırıcıya hem yakın hem de uzun vadeli tüm planları tek tek anlattığı öğrenildi. Özellikle 50. yılda ortaya konan şampiyonluk hedefi, taşınılacak olan yeni stat ve izleme-araştırma ekibinin tavsiyeleriyle baştan aşağı tekrar kurulacak genç ağırlıklı kadro, Alman hocayı etkileyen noktalar arasındaydı.

Magath beklenecek

Almanya’da 2 lig şampiyonluğu yaşayan (Bayern Münih ve Wolfsburg), son olarak de İngiltere’de Fulham’ı çalıştıran Magath’ın ortaya konan projelere ve 3 yıllık anlaşma teklifine hayli sıcak baktığı, ancak düşünmek için süre istediği öğrenildi. Trabzonspor Yönetimi’nin de bu isteği anlayışla karşıladığı vurgulandı. Bordo-Mavililer’in Magath’tan olumlu-olumsuz bir yanıt gelmesini bekleyeceği ve bunun üzerine yol haritasını belirleyeceği dile getirildi.