Başkan Muharrem Usta'nın borçlar konusunda çok ciddi çalıştığını belirten Önder Bülbüloğlu, önümüzdeki 4 yıllık süreçte her şeyin yoluna gireceğini söyledi.

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'e konuşan Bülbüloğlu, "UEFA'ya 530 milyon TL'lik borcumuzun 4 yıl içinde sürdürülebilir seviyeye indirmek için söz verdik. Bunu gelirlerimizi artırıp, giderlerimizi azaltarak yapabiliriz. Birçok proje şu anda hazır. Oyuncu ödemelerinde sıkıntı yok. Banka borçlarını tek çatı altında topladık" dedi.

BEŞİKTAŞ'I DA YENEBİLİRİZ

Kötü saha sonuçları nedeniyle 30-40 milyon TL'lik gelir artışı beklentilerinden 10 milyon TL'lik bir sapma olduğunu vurgulayan Önder Bülbüloğlu, Beşiktaş'la yarın oynayacakları maç için de "Çok güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Saygı duyulması gereken bir futbol oynuyorlar. Biz kazanmak için İstanbul'a gideceğiz. Dostluk ve güzelliklerle dolu bir mücadele olmasını temenni ediyoruz. Umarım,Galatasaray maçında olduğu gibi yine sahadan üç puanla ayrılırız. İşte o zaman tadından yenmez" değerlendirmesinde bulundu.