Bordo Mavililerin teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Kadir Keleş'in sakatlığı sonrası sol bek arayışına başlarken Emre Güral'dan gelen rahatsızlık haberi takımda şok etkisi yarattı.

Kalbindeki ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan emre güral tedavisinin ardından taburcu edildi. Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan, Emre'nin sağlık durumuyla ilgili "Oyuncumuzun kalbindeki ritim bozukluğu düzeldi. Genel durumu gayet iyi. Bu hafta oyuncumuz dinlendirilecek."
doğal

Emre Güral'ın Fenerbahçe karşısında forma giyemeyeceğinin kesinleşmesinin ardından Hami Mandıralı, Janko ve Henrique arasında tercih yapacak.

Milli takımdan dönen oyuncularının takıma katılmasıyla taktik çalışmalara başlayan Mandıralı'nın, güçlü bir orta saha düşündüğü ve oyuncu seçimini bu yönde gerçekleştireceği öğrenildi. Bu bölgede Colman, Zokora, Boorcenau, Özer, Adrian gibi alternatifli oyunculara sahip olan genç teknik adamın, Zokora'ya formayı vermesine kesin gözle bakılırken bu oyuncunun yanında kimin oynatılacağı ise netleşmedi. Formssuzluğu sebebiyle büyük eleştiriler alan Malouda'nın ise forma giymesi bekleniyor.

Bu arada Bordo-Mavili taraftarlar, Fenerbahçe maçının yoğun ilgi gösterirken bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Pazartesi akşamı dolu tribünler önünde oynanacak karşılaşmada Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, taraftarların tüm enerjisini takım için sahaya yansıtmalarını istiyor.