Bordo-mavili kulübün 4 yıllık anlaşma yaptığı yıldız futbolcu saat 20.00 sıralarında özel uçakla Trabzon’a geldi. Havalimanında Janko ve Başkan Sadri Şener’i, Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve az sayıda taraftar karşıladı. Anlaşma yapılmasının ardandan Başkan Şener, Genel Menajer Giray Bulak, Janko’nun menajeri ve futbolcu Janko Salzburg’dan özel uçakla Trabzon’a hareket etti. Başkan Şener ve beraberindekileri taşıyan özel uçak biraz önce Trabzon havalimanına indi. Janko havalianında sempatık tavırları ile dikkat çekti. Taraftarlar Janko’ya yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, yöneticiler ve yıldız futbolcu akşam yemeği için havalimanından ayrıldı.



DAHA FAZLA FOTOĞRAF GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

MARC JANKO'YU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Portekiz kulübüne 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek olan Bordo-Mavililer, forvet oyuncusuna da toplamda yıllık 1.6 milyon Euro ödeyecek. Janko'nun sözleşmesinde şampiyonluk ve belli gol sayısı karşılığında bonuslar da yer aldığı ifade edildi.

GÖRÜŞMELERE BAŞLANMIŞTI...

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ tarafından yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ”Profesyonel futbolcu Marc Janko'nun kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü FC Porto ile görüşmelere başlanmıştır” ifadesine yer verildi.