Trabzon’da şimdi hedef stoper. Kopenhag’dan Dame N’Doye’yi alarak Burak Yılmaz’ın forvet hattındaki boşluğunu süper bir golcü ile kapatan Bordo-Mavililer, şimdi de Sol Bamba’nın yanına stoper almak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Trabzonspor’un bu yönde listesinde önemli yıldızlar yer alırken, Joris Mathijsen, Kolo Toure ve Alexander Lukovic’in liste başında yer aldığı belirtildi.

GÜNEŞ LUKOVİC’İ İSTEDİ
İspanya’nın Malaga takımında forma giyen 32 yaşındaki Hollandalı yıldız Mathijsen’in alacakları için Federasyon’a başvurup serbest kalma ihtimali nedeniyle transferi cazip hale gelirken, İngiliz M.City’in Fildişili yıldızı Kolo Toure için kulübünün 3.5 milyon EURO’luk bonservis isteğini aşağıya çekmemesi nedeniyle beklemeye geçildiği ifade edildi. Toure ve Mathijsen’in ardından gündeme gelen Zenitli Lukovic’in isminin de Teknik Patron Şenol Güneş’in bastırmasıyla öne çıkmaya başladığı belirtildi.

BU HAFTA BİTER
Sol stoperin yanında sol bek için de transfer isteyen Güneş’in her iki mevkide de forma giyen Zenit’in Sırp yıldızı Lukovic’in alınması konusunda yönetime baskı yaptığı belirtildi. 2 milyon EURO’luk maliyeti bulunan 29 yaşındaki Lukovic’in hem stoper hem de sol bekte oynaması nedeniyle Mathijsen ile birlikte ismi öne çıkıyor. Trabzonspor, stoper transferini bu hafta içerisinde bitirmesi bekleniyor.