61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un dün Galatasaray karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet ve Medjani’nin attığı 2 gol Türkiye’nin haricinde Cezayir’de de büyük yankı uyandırdı. Cezayir basını Galatasaray – Trabzonspor maçını manşetlerine taşırken özellikle Medjani’ye Türkiye’de yapılan eleştirilere de yer verdi. 
Cezayir gazeteleri, Medjani’nin attığ 2 golle eleştirilere karşılık verdiğini ifade ederken bordo-mavililerin aldığın 3 puanda oyuncunun baş rolde olduğu kaydedildi. 
Competittion Gazetesi, Medjani’nin özellikle ülkesinin milli takımı ile oynadığı Mali maçından Türkiye’ye döndükten sonra sadece 1 idmana katıldığına dikkat çekerek, “Mali’den döndükten sonra antrenörü ona güvendi. Ve bu güvende ne kadar haklı olduğunu Medjani gösterdiği performans ile ortaya koydu. O oyunda çok iyiydi ve rakiplerinin saygısını kazandı. Cezayirli oyuncu kendisini eleştirenlere doğrudan mesaj gönderdi. Futbolunu sorgulayanlara doğrudan canlı yanıt verdi. Trabzonspor’da hedefleri Carl Medjani’nin daha yukarılar” ifadelerini kullandı.