Spor Toto Süper Lig’de bu sezon iyi bir yıl geçiremeyen ve zirveye uzak kalanTrabzonspor’da endişeli bir durum ortaya çıktı. Bu sezon attığı frikik golleriyle yıldızını parlatan Mehmet Ekici için alarma geçen bordo-mavililer, transfer döneminde dikkatli olmanın planlarını yapıyor.

Geçtiğimiz sezonlarda yükselttiği oyuncuları İstanbul kulüplerine kaptıran Karadeniz ekibi, benzer bir durumla karşı karşıya kalabilir. 2010-11 sezonunda 82 puan toplayan takımdan Selçuk, Egemen, Engin, Ceyhun ve Umut Bulut gibi isimleriGalatasaray ve Beşiktaş’a gönderen Trabzonspor, ertesi sezon da gol kralı olan Burak Yılmaz’ı elinden çıkarmıştı. Ardından Olcan Adın’ın da İstanbul’a gitmesini engelleyemeyen bordo-mavili kulüp, yeni sezonda Mehmet Ekici’de de benzer durumun yaşanmasından çekiniyor.

Öte yandan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de 23 Mayıs Cumartesi günü sahasında Balıkerispor’la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

DESTEK MESAJLARI YAĞIYOR

Trabzonspor'un yıldızı Mehmet Ekici, eski günlerini aratır oldu. Sakatlıktan sonra toparlayamayan Ekici'ye taraftardan da destek yağıyor. Bordo-mavili taraftarlar Ekici'nin bir an önce eski günlerine dönmesi için sosyal medyadan destek verirken, Ekici de onlara teşekkür etti. Fırtına'nın 9 gol, 9 asistle oynayarak en fazla asist yapan oyuncusu olan Ekici, son 7 maçta gol atamadı, büyük düşüş yaşadı. 25 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon kalan iki karşılaşmayı kazanmaları gerektiğini vurguladı.