61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da Mehmet Ekici ile Erkan Zengin'in Süper Lig'de oynanan Osmanlıspor maçı sonrası soyunma odasında kavga ettiği ortaya çıkmıştı.
Erkan Zengin'in Ekici'ye yumruk attığı ve bu olay sonrası bazı gazeteciler Mehmet Ekici'nin antrenmanlara çıkmayarak Trabzon'u terk ettiğini iddia etti.

Mehmet Ekici'nin babasının Trabzon'a gelerek, 'Oğlumu buraya dayak yesin diye göndermedim' diyerek, Ekici'yle birlikte Almanya'a döndüğü ifade edildi.

Ancak ortaya atılan bu iddialar üzerine Trabzonspor kanadından açıklama gelerek, 'Şaka gibi' yorumu yapıldı.

Mehmet Ekici ve Erkan Zengin arasında geçen tartışmanın tatlıya bağlandığını ifade eden yönetim kurulu, Ekici'nin şehri terk ettiği iddiasyla ile ilgili olarak, 'Böyle iddialar takımı yıpratmak adına yapılıyor. Mehmet Ekici, takım ile birlikte çalışmalara devam ediyor' ifdelerine yer verildi.

Öte yandan Mehmet Ekici ise ortaya atılan iddialarla ilgili olarak sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak, 'Boş günlerde durmak yok, antremanlara ve tedavilere devam. Kısa zamanda sahalara geri döneceğim. Beni destekleyen ve arkamda duran herkese teşekkür ederim'