Mersin İdmanyurdu Teknikdirektörü Nurullah Sağlam ilginç açıklamalarda bulundu. Sağlam, özellikle bütün takdir haklarını Mersin İdmanyurdu’ndan yana kullanan, Trabzonspor’un atağa kalkacakken avantaj elde ettiği pozisyonları kesen, hatta Halil’in Nobre tarafından ceza sahasının içinde düşürüldüğü tartışmalı bir penaltı pozisyonunu es geçen hakem Yunus Yıldırım’a övgüler dizdi.



Sağlam, şunları kaydetti: “Zorlu bir müsabaka olacağı kesindi. Avantaj yakalamamıza rağmen rakibimiz oyunu bırakmadı. Çok iyi baskı yaptılar. Fizik olarak o bölümlerde daha düşük tempoda oynayacak bir takım bekliyorduk. Golü bulmaları ile coşkuları arttı. O bölümde baskı yedik 2-2’yi yakaladık. Oyunun son bölümlerinde belki Trabzon’da yakalayabilirdi. Risk ettiler kalemize geldiler o bölümde yakaladığımız pozisyonu gole çevirmeyi başardık. İyi bir galibiyet oldu bizim için.
Sayın Yunus Yıldırım’ı gerçekten tebrik etmek lazım. Frat hoca gibi Yunus hoca gibi gerçekten kaliteli maç yöneten gördüğünü çalan hakemlerde var. Bu işi doğru yapan insanların emeğine de saygı göstermemezlik yapmayalım”