Transferin sessiz takımlarından Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor. Hollanda ve Almanya'da gerçekleştirdiği iki aşamalı kampın ardından Trabzon'a gelerek Asbaşkan Nevzat Şakar ve Genel Menajer Giray Bulak ile görüşen teknik direktör Şenol Güneş takımın son durumu hakkında Şakar'a bilgi verirken yapılan transfer çalışmaları hakkında ise bilgi aldı. Transfer çalışmaları için yurt dışında bulunan başkan Sadri Şener ile de telefon trafiği yaşayan deneyimli teknik adamın kadroya katılacak olan isimlerin ardından gönderilecekler listesinin devreye konulmasını istedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımdan gönderilmesi ya da takasta kullanılması gereken isimlerin listesini Nevzat Şakar'a sunduğu öğrenilirken Robert Vittek ve Marek Cech gönderilecek futbolcular arasına ilk sırada yer alan isimler oldu. İki oyuncudan beklediği verimi alamayan deneyimli teknik adam gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istedi. Diğer yabancılar hakkındaki karar ise kadroya katılacak olan isimlerinde ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

SADRİ ŞENER YURT DIŞINDA
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibinde başkan Sadri Şener yurt dışında transfer çalışmalarını yürütüyor. Forvet ve savunma bölgesine takviye yapmayı planlayan bordo-mavililerin gündeminde İspanya’nın Getafe takımında forma giyen Venezüella Milli takımının 26 yaşındaki golcüsü Nicolas Ladislao Fedor‘u (Miku) olduğu iddia edilirken, savunma içinde Zenitli Lukoviç’in olduğui belirtiliyor.