Karadeniz Gazetesinde bugün yayınlanan bir iddia transfer gündemini hareketlendi. Gazetenin ididasına göre Yunan golcü Mitroglou, Trabzonspor'a haber göndererek gelmeye hazır olduğunu iletti...

Trabzonspor’da Konstant Mitroglou yeniden gündeme geldi. Birçok ismi gündemine almasına karşın golcü transferini gerçekleştiremeyen Bordo-Mavililer Yunan golcü ile yeniden sıcak temas sağladı. Geçtiğimiz sezon Olympiakos’ta kiralık olarak forma giyen Mitroglou’nun, Fulham ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Fulham’ı kafasında silen golcü futbolcunun, menajeri aracılığıyla Trabzonspor yönetime mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Konstant Mitroglou’nun, “Eğer benimle ilgili düşünceleriniz hala pozitifse görüşmeye hazırım. Geçtiğimiz sezon bu transfer gerçekleşmediği için üzgünüm ancak bu sezon gelmek istiyorum” dedi. Yunan golcüden gelen bu teklif karşısında yeniden harekete geçen Bordo-Mavili kulüp, maddi konularda da görüşme yaptı. Geçtiğimiz sezon 3.5 milyon euro’ya Olympiakos’a kiralanan Mitroglou’nun bonservis bedelini öğrenmek için Fulham’a bir teklif sunmaya hazırlanan Trabzonspor, golcü futbolcuya ise yıllık 1 milyon 750 bin euro teklif etmeye hazırlanıyor.