Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Milletvekili aday adayı olarak, milli iradenin sembolü olan seçim sandıklarının milletin önüne konulacağı güne kadar AK Parti’nin zaferi için ter akıtmaya devam edeceğini söyledi.

Şubat ayında aday adaylığını açıkladıktan sonra basın, teşkilat ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine ara vermeden sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, “Tüm bu birikim ve tecrübelerimizle Milletvekili aday adayı olduk. 17 Şubat’tan bu zamana kadar halkımızı, ilçelerimizi, teşkilatlarımızı, sendikalarımızı STK’larımızı ve derneklerimizi ziyaret etmeye çalıştım. Yaptığım tüm ziyaretlerimizde Trabzon dinamiklerinin bir masa etrafında toplanarak Trabzon’u konuşması gerektiğini ifade ettim. Karşılık fikir alışverişlerimizde orta paydamız Trabzon’umuzun geleceği oldu. Vatandaşımıza hizmet edeceksek, bunun için ekip çalışması şart. Ama her düzeyde uyumlu bir çalışma. Biz proje üretip, ilgili kurum ve kuruluşlara sunacağız. Bu projelerin Bakanlıklar nezdinde takibi çok önemli. Biz de hayata geçen bir proje, bireyin değil ekibin başarısıdır. Ben değil Biz anlayışı hakimdir. Biz, bu şehir için biz neler yapabiliriz i çok tartıştık. Ortak akıl çerçevesinde hareket ederek Trabzon’un menfaati için birlik ve beraberlik sağlamalıyız. O zaman Trabzon’umuzu hak ettiği yere getirebiliriz” dedi.

Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şehirde İl Genel Meclisi üyeliği, il genel meclisi başkanlığı, İl Başkanlığı yaptım. 3.5 yıl da Çevre ve Şehircilik Bakanlığında bakan yardımcılığı yaptım. Şehrimizin beklentilerini çok iyi biliyorum. Trabzon’un sorunlarını, beklentilerini ve çözüm yollarını araştıran bir arkadaşınız olarak sokak sokak, mahalle mahalle ve ilçe ilçe bir fikir sahibi olduğumu düşünüyorum. Bunlar içinde gerekli çalışmalarımı yapıyorum. Göç sorunu, işsizlik sorunu, turizm vs.. bunların hepsini biliyoruz ve bunlar içinde çözüm önerilerimiz var. Aday olduktan sonra ve Meclis çatısı altına girdikten sonra Ankara’ya hapsolup kalmayacağım. Aday adayı olurken Cumhurbaşkanımız gibi terleyen, Başbakanımız gibi gecesini gündüzüne katan bir anlayışta Milletvekili olacağımı beyan ettim. Rabbim nasip ederse inşallah bunların hepsini gerçekleştirmek, Yeni Türkiye’nin, Yeni Trabzon’un inşasında görev alan ekibin içerisinde olmak, üzerime düşeni sonuna kadar yapmak azmindeyim. Siyasetin zorluklarının ve sorumluluklarını iyi bilenlerdenim. Ancak bizler bu yolda ter dökmeye niyetlendik ve hizmet etmek amacıyla aday adaylığımızı ilan ettik. Milli iradenin sembolü olan seçim sandıklarının milletin önüne konulacağı güne kadar AK Parti’nin zaferi için ter akıtmaya devam edeceğim” dedi.