Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, çalışmalar ile  ilgili açıklamalarda bulundu.

Katıldığı canlı yayında konuşan Usta golcü oyuncu Fabian Castillo'nun bonservisindeki ödeme problemini çözdüklerinin müjdesini verdi.

Söze Castillo transferiyle başlayan Usta; "Castillo'da konuştuğumuz bütün şartları yerine getirdik. Sonra fiyat yükseldi. Oyuncu Trabzonspor'da oynamak istiyor. Castillo için ödenmesi gereken son parayı da bir saat önce ödedik. Castillo için ödemeyi yapmamıza rağmen FC Dallas oyuncuyu vermek istemiyor. Biz yapmamız gerekeni yaptık. Oyuncu da Trabzon'da kalmak istiyor. MLS'in tüm şartlara uymasını bekliyoruz. " dedi.

"ONAZI ÇOK YAKIN"

Transferini bitirmek için İtalya'da olduğu orta saha Ogenyi Onazi ile ilgili de konuşan Muharrem Usta; "Onazi'de olağanüstü bir aksilik olmazsa bugün, yarın işlem tamamlanır. Şu anda bitti diyemiyorum. Dediğim anda KAP'a bildirmem gerekiyor" diyen başkan Usta, Oscar Cardozo'nun da takımdan ayrılmak istediğini ve kendisine yardımcı olduklarını söyledi. Taraftarların bazı oyuncuları çok yücelttiğini savunan Muharrem Usta; "Oscar Cardozo da bizi UEFA'ya verip alacaklarını fazlasıyla aldı. Oyuncuları yükseltirken bunları da bilsin taraftarlarımız." dedi.


"HACİZLİK BORÇLARI KAPATTIK! G.SARAY'IN BORCU KALMADI"

Önceki dönemlerden büyük hacizlik borç dosyaları olduğunun altını çizen Usta; "Çok büyük haciz yükümüz vardı. Dün itibariyle bütün haciz dosyalarını kapattık. Artık hacizlik bir borcumuz yok. Borçları kapatırken G.Saray'ın Burak Yılmaz transferinden vermesi gereken payı da kullandık. G.Saray'la bir alacağımız kalmadı." sözlerini kullandı. 

 CARDOZO MAHKEMEYE VERDİ

Cardozo kulüp arıyor. Bizde yardımcı oluyoruz. Kendisi gelmek istemedi. Cardozo için hiç sorun çıkarmıyor gibi yorumlar yapıldı. Cardozo bizi mahkemeye verdi hem de yüksek bir bedel ile. Onu da ödedik. Elimizde kalırsalar takıma alma ihtimalimiz söz konusu olmayacak
İLK HAFTALARDA SORUN YAŞANABİLİR
Şu anda 24-25 kişilik bir takım ruhu oluşturuyoruz. İyi bir takım olacağımızı düşünüyorum
Suk Olimpiyatlarda, Slovakya’dakiler Şampiyonlar Ligi mücadelelerine devam ediyor. Onazi olursa oda kampa katılacak Bu aracı otobana yerleştireceğiz. Ersun hoca hayatının en motive dönemini yaşıyor. Scout ekibi ve hocanın kararı ile takımda kararlar alıp veriyoruz. Ersun hocanın taraftarın eleştirdiği her oyuncuya onayı var.
Yazanların yazdığı duyguları biliyoruz anlıyoruz. Burada yoğun bir aklın ortak aklı sonucu oluşturan bir yolculuk var. Trabzonspor bizim yönetiminizin olduğun dönemde başarısız görülmeyecek.
ÇUBUKLU FORMA
Forma tarih olarak bilmiyorum ama 10’u 15’i gibi çıkmış olacak. Yakında taraftarımızı ölçeceğiz Mustafa’ya Zeki’ye söylenenlerin forma almasını bekliyorum.