Trabzonspor Kulübü ile Turkcell arasında yapılan anlaşma sonrası hayata geçirilen 61Cell projesi, çok büyük bir krizin yaşanmasına neden oluyor. Zira, daha önce TSCell projesinde yol arkadaşlığı yapılan Avea'yı artık bünyesinde bulunduran Türk Telekom, 0561'li hatların aranmasına müsade etmiyor!

Türk Telekom'un 0561'li hatlara erişimi engellemesi Trabzonspor kulübüne destek için bu hattı alan taraftarları da ciddi şekilde mağdur etmiş durumda. Bordo - Mavili taraftarlar sosyal medya üzerinden problemin çözülmesi için kampanya başlattı. 

Twitter'da #TurkTelekom 561iEngelleyemezsin etiketiyle seslerini duyurmaya çalışan taraftarlar, Türk Telekom'u kınayan mesajlar gönderiyor ve sorunun giderilmesini bekliyor. Türk Telekom cephesinden ise şu ana dek konuyla ilgili yapılmış resmi bir açıklama yok. 

Muharrem Usta: Yakışmıyor

Telefonla ulaştığımız Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da duruma hayli tepkili. Yaşanan krizle ilgili açıklamalar yapan Usta, durumun bir an önce düzeltilmesini istedi.

Usta, "Koskoca Trabzonspor camiasına bu sorunu yaşatmak olacak iş değil. Kasıtlı yapıldığını düşünmek istemiyorum ancak yakışmıyor. Durumun acilen düzeltilmesi gerekiyor" diyerek, Türk Telekom'a mesajını yolladı.

Krizin ne şekilde aşılacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. Ancak bir gerçek var ki, Trabzonsporlu taraflar ciddi bir mağduriyete uğramış durumda. Kongre üyesi hukukçuların da konuyla ilgili çalışma başlattığı ve bayram tatili sorası resmi girişimlerde bulunması bekleniyor. (fanatik)