61SAAT SPOR SERVİSİ

Genel Kurul ilanında Trabzonspor’um tüm haklarının satılmasının duyurulmasının ardından bordo mavili camiada büyük tepkilere neden oldu.
 
Bu tepkiler üzerine Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bugün yapılan Olağan Genel Kurulu’nda 8.maddede değişiklik yaparak sadece Akyazı Stadı ve Kartal arazisinin satın alma ve satma yetkisi yönetime verilmesi konusunda değişikliği talep etti.
 
Ancak bu talep üzerine de tepki gelince Başkan Muharrem Usta kürsüye çıkarak, ‘8.madde için son kararımız Kartal’da bulunan arazinin proje geliştirme ve satın alma şeklinde değiştirilmesini talep ediyorum’ dedi.
 
USTA, ‘TRABZON’DA 10 KİŞİYLE TOPLANDIK’
 
8.madde tartışmasında Başkan Muharrem Usta’nın açıklamaları dikkat çekti.
Usta, ‘Trabzon’da on kişiyle toplandık, ağabeylerimizle. Dediler başkan genel alma sadece Kartal ve Akyazı’ya tamamdır. Bende onu yaptım’
 
KİM BU 10 AĞABEY?
 
Bu açıklamalar üzerine Usta’nın söylediği 10 ağabey merak edilmeye başlandı. Henüz bu isimler kim olduğu yönünde net bir bilgi olmazken bu isimlerin Erol Tuna, Nevzat Şakar, İskender Önal ve Hüseyin Usta gibi isimlerden oluştuğu ileri sürüldü
 
HACIOSMANOĞLU’NDAN USTA’YA, ‘SEN KİME HİZMET EDİYORSUN’
 
Öte yandan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun genel kurulda konuşmasında ‘Beni FETÖ tehdit etti. Kasetlerini yayınlarız dedi. Bize kumpas kuruldu. Sizden ses çıkmadı, arkadaşınız yönetim kurulu arkadaşınız Gökhan Saral, açıklama yapıyor. Bu konuya destek amaçlı. Siz arıyorsunuz diyorsunuz ona ki böyle bir açıklama niye yapıyorsun. Böyle bir şey var mı? Siz kime hizmet ediyorsunuz’’ sözleri Usta’nın FETÖ’yle bağlantısı var şeklinde yorumlanmasına neden oldu.