Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem 2-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından soyunma odasına inerek teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcuları kutladı. 
Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Spor Toto Süper Ligi’nin 10. Haftasında deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından soyunma odasına inerek teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcularla görüştü.
Usta, futbolculara yönelik olarak yaptığı konuşmada, “İlk kez soyunma odasına inip hoca ve futbolcuları kutluyorum. Sizi canı gönülden tebrik ediyoruz. Böyle bir statta 2-0 geriye düşüp, ikinci golün nasıl olduğunu da biliyoruz. Beşiktaş’ın’ Allahım bu maç bitse de kurtulsak’ düşündüğü bir maç oynadınız. Trabzonspor’un ilk defa evet geliyoruz dediği bir maça çıktık. Biz bu takımında hocanın da arkasındayız. Başkan seçildiğim günden buyana en mutlu olduğum günümdeyim. Puan ve skor önemli değil. Biz bugün burada muhteşem bir iş çıkardık. Bütün Türkiye bize yapılan haksızlığı konuşuyor. Matador sahada sizi bıçakladı ama öyle bir Trabzonspor vardı ki taraflı tarafsız bütün Türkiye sizi konuşuyor ”ifadelerini kullandı.