Trabzonspor'a transferi yılan hikâyesine dönen Antalyasporlu Emrah Başsan ve Musa Nizam hakkında bordo mavililerin Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dün yaptığı açıklama ile son noktayı koydu. Musa Nizam'ın transferinin tamamlandığını, Emrah Başsan'ın ise beklemeye alındığını söyledi.

Dün takımın Avusturya'daki kampını ziyaret eden Başkan Hacıosmanoğlu, burada transferle ilgili bilgiler verdi. Hacıosmanoğlu, Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in istediği takviyeleri yapmaya çalıştıklarını isim vermeden Antalyasporlu Musa Nizam'ı kastettiği öğrenildi. Antalyaspor'dan bonservisi konusunda anlaşmaya vardığı Musa Nizam, takımın Trabzon'daki kampına katılacağı öğrenilirken, bordo mavililerin aynı takımdan transferi gündemde olan Emrah Başsan'ı ise şimdilik beklemeye aldığı belirtildi.

ANTALYASPOR YÖNETİMİ TRANSFERİ DOĞRULADI

Bordo mavili takımın genç oyuncu Musa Nizam'ı kesin olarak renklerine kattığı Emrah'ın transferinin de gerçekleşmediği Antalyaspor yönetimi tarafından da doğrulandı.

Yönetim her iki oyuncunun da takımda kalmasını istemesine rağmen PTT 1. Lig'de maddi imkanlar yüzünden bu iki oyuncuyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Öte yandan Antalyaspor'un da üçüncü etap olarak belirlenen Davraz kampına yeni tranferlerde son noktayı koyarak ligi bekleyecekleri öğrenildi.A