Trabzonspor’un Osmanlıspor’dan Badou Ndiaye, Amunu Umar ve Musa Çağıran gibi isimlere kanca atmasından sonra bu kulübün nasıl bir tavır alacağı merakla bekleniyordu. Bordo-Mavililer, bu transferlerden en az ikisini takas ve artı para formülüyle çözme çabası göstermeyi düşünüyor. Bu noktada Osmanlıspor’un başarılı teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın tavrı da çok önemliydi.  Akçay, “Benim için satılmayacak oyuncu yok. Yeter ki değerini bulsun” yorumunu yaptı. Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor’un oyuncularını istemesi halinde takasta isteyebileceği isimlerin de bulunduğunu dile getirdi.
‘DEĞERİNİ BULAN OYUNCUYA İZİN VERİRİM’

Mustafa Reşit Akçay, Ndiaye, Umar ve Musa ile ilgili sorduğumuz soruyu yanıtlarken, “Bir futbolcu, eğer oynadığı kulüpte mutlu değilse, onunla asla çalışmak istemem. Ve benim için kulübün menfaatleri çok önemlidir. Eğer Osmanlıspor kulübü yönetimi bana, ‘Şu oyunculara talip var. Verilen paralar kulübün çıkarına uygundur’ dediği anda ben de gerekli izni veririm. Bu her oyuncum için geçerlidir. Çünkü futbolcu gitmek istiyor ve siz de onu elinizde tutmaya çabalarsanız biliyorum ki, mutsuz olarak asla takıma katkıda bulunmaz. Bu nedenle değerini bulan her oyuncu için gidebileceğine dair raporumu çok rahatlıkla verebilirim” yorumunda bulundu.

TAKASA DA SICAK BAKABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor’un her hangi bir oyuncularına talip olduğuna dair bir bilginin kendisine henüz ulaşmadığını da ifade ederken, “Böyle bir bilgi geldiğinde de net tavrımı yukarıda söylediğim gibi ortaya koyarım. Eğer takas da söz konusuysa Bordo-Mavili formayı giyen birkaç oyuncuyu da isteyebilirim” ifadelerini kullandı. Akçay, bu isimler konusunda ise bir açıklama yapmasının da doğru olmayacağını vurguladı. Öte yandan Mustafa Reşit Akçay’ın önümüzdeki hafta başı Pazartesi günü Ankara’ya giderek kulüp başkanıyla bir görüşme yapıp, iç ve dış transferde izlenecek yolu konuşacağının da altı çizildi.

Sporyorum