Takasta adı geçen oyuncularırdan Mustafa Pektemek, Vatan Gazetesine verdiği demeçte Trabzonspor ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
Trabzonspor'da oynamak istemediğini açıklayan Pektemek, "Trabzonspor'un beni istediğini duydum. Ancak şuan hayallerimi süsyeleyen kulüpte forma giyiyorum. Performansımı sürekli arttırmaya çalışıyorum. İyi bir kamp geçirdim. Tek istediğim kampta sakatlanmamaktı. Bunu da başardım. Trabzon'da oynamayı kesinlikle düşünmüyorum" dedi.

Bilindiği gibi Beşiktaş'ta göreve geldiği günden beri sağ kanada oyuncu arayan Samet Aybaba, Trabzonspor'da Volkan Şen'i gözüne kestirmişti. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'un nabzını yoklayan Siyah-Beyazlılar, "Volkan'ı size veririz ancak karşılığında Mustafa Pektemek'i isteriz" yanıtımını alınca hesapları bir anda karıştı.
Bunun üzerine Trabzonspor'a Holosko gibi komik bir teklif yapan Beşiktaşlılara, Trabzonsporlu yöneticilerin cevabı bir ise bir o kadar da anlamlı oldu:
"Biz Şenol Hocanın kadroda istemidği yabancıları kadromuzdan çıkartmak için uğraşıyoruz. Böyle bir dönemde başka bir yabanca daha alamayız" sözleriyle teklifi geri çevirdi.