Transferde son 1 haftadır hareketli günler yaşayan Bordo-Mavililer’de Hollanda’ya giden menajer Giray Bulak’ın da golcü oyuncu için şartları soruşturduğu ve pazarlık yaptığı iddia edildi.

7 MİLYON EURO TEKLİFİ
PSV’ye Ola Toivonen için Bordo-Mavililer’in 7 Milyon Euro teklif ettiği, PSV’nin ise yıldız oyuncu için 9 Milyon Euro istediği belirtildi. Trabzonspor bu teklif karşısında düşünmek için süre isterken, ayrıca geçtiğimiz sezon UEFA Play-Off maçında Trabzonspor’a 3 gol atana Hollanda ekibinin bir diğer golcüsü Matavz’ı da sorguladı. Transferin patronu Giray Bulak’ı Hollanda’da bırakan Başkan Şener ise bu görüşmelerin ardından dün Trabzon’a geldi.

GÜNEŞ’LE GÖRÜŞECEK
Başkan Şener’in Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek Toivonen yada Matavz’dan birini seçmesini isteyecek ve Güneş’in ağzından çıkan ismin işi bitirilerek Trabzon’a getirilecek. Transfer gerçekleşirse alınacak golcünün yarın oynanacak olan Orduspor maçında da taraftara tanıtılması planlanıyor.Toivonen’i bu sezon Fenerbahçe de istemiş sakat transfer edememişti. Öte Asbaşkan Nevzat Şakar’ın, Alacağımız oyuncunun ismi gazetelerde henüz yer almadı” sözü de aranan yıldızın Toivonen olma ihtimalini güçlendiriyor.

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ