Kadrosunda 13 yabancı bulunan Trabzonspor, Kopenhag'ın golcüsü Dame N'Doye'nin transferinde sona geldi. Yönetici Tuncay Bekiroğlu, Senegalli santrfor ile küçük pürüzlerin dışında anlaştıklarını söyledi. Bekiroğlu, "Transferde son ana kadar her şey değişebilir. Ancak son dakikada bir başka pürüz çıkmazsa, transfer büyük oranda bitti gibi. Şu anda Kopenhag'lı yöneticilerle küçük detayları konuşuyoruz. Aksilik olmazsa 1-2 güne transferi açıklarız" dedi.

N'DOYE VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

N'DOYE TRABZON DİYOR!

Ancak 27 yaşındaki golcünün bu saatten sonra Avrupa’dan ayrılmayı düşünmemesi ve en önemlisi Trabzon’la el sıkışması, Karadeniz ekibinin en büyük kozu. Tercihini Trabzonspor’dan yana kullandığını kulübe ileten N’Doye’nin, Bordo-Mavililer’den istenen 5.5 milyon Euro konusunda da Kopenhag’a indirime gitmesi yönünde talepte bulunduğu öğrenildi. Trabzonspor’un en son 3.5 milyon Euro verdiği Senegalli futbolcunun, en kısa sürede takıma katılması için Başkan Sadri Şener’in de görüşmeleri hızlandırdığı bildirildi.

Öte yandan Danimarka kulübü, Trabzon'un N'Doye'yi ısrarla istemesinin ardından fiyatı artırmak için düğmeye bastı. Bordo-Mavililer'e, “Dubai'den 6.5 milyon Euro veren var, elinizi çabuk tutun” denildi