Danimarka basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor ile Kopenhag yetkilileri transfer için görüştü fakat netice alınamadı.

tipsbladet.dk isimli spor sitesi bu sabah 08.25 de verdiği haberde transfer görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığını "Trabzonspor ile N'Doye arasında görüşmeler öldü'' diye duyurdu.

N'Doye'nin menejeri Niclas Jensen, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in sadece şartları görüşmeye geldiğini ve sunduğu şartların N'Doye için uygun olmadığını belirtti. Twitter'de çıkan Sadri Şener ve N'doye resmi içinde konuşan menejer Jensen, "O sadece bir hatıra fotoğrafıydı, transfer olarak algılanmamlı, zaten ödeme konusunda bir kaç pürüz çıktı" dedi. Görüşmeninde kısa sürdüğünü belirten Jensen, Trabzonspor'un görüşmelerini borsaya bildirmesi üzerine de cevap verdi; " Bunu her takım yapıyor zaten. Bunlar mali konular" dedi.

N'Doye'nin yıllık 2 milyon Euro'luk isteği karşısında en fazla 1 milyon 400 bin Euro verebileceğini belirten Şener, Kopenhag kulübünün de 6 milyon Euro'luk bonservis isteği ile karşılaştı.

Öte yandan N'Doye için Burak Yılmaz'dan gelen paranın 3.5 milyon eurosunu ayıran Şener, futbolcu ve kulübünün bu istekleri karşısında yönetici Tuncay Bekiroğlu'nu görüşmeleri sürdürmesi için Kopenhag'da bırakarak İspanya'ya geçti. Şener'in burada da Malaga kulübüyle Hollandalı milli stoper Mathijsen'in transferi konusunda görüşeceği öğrenildi