Trabzonspor'un daha önce anlaşmaya vardığı forvet oyuncusu Senegalli Dame N'Doye'nin transferinde pürüz çıktı. Rusya'nın Lokomotiv Moskova Kulübü'nün devreye girmesiyle bu transfer zora girdi.

Bordo-mavililerin bu oyuncu için 6 Milyon 100 Bin Euro'yu gözden çıkarmasına rağmen Rus ekibin en son 8 Milyon Euro'luk bonservis bedelini gözden çıkarması Trabzonspor'u sıkıntıya soktu.
Kulüp Başkanı Sadri Şener, geçen hafta Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a giderek pazarlık masasına oturmuş FC Kopenhagen'in Senegalli forveti ile her konuda anlaşma sağlanmıştı.
Ancak bu transfer Lokomotiv Moskova'nın devreye girmesiyle zora girdi.  Burak Yılmaz'ı kadrosuna katamayan Lokomotiv Moskova  bu transfer için kesenin ağızını açtı. Rus takımı 7 Milyon 500 Bin Euro önerdiği oyuncu için en son 8 Milyon Euro'ya kadar çıktığı öğrenildi.
Trabzonspor'un ise 6 Milyon 100 Bin Euro'da kaldığı ve Rus ekibinin önermiş olduğu rakamları ödemekten yana olmadığı belirtiliyor. Yaşanan bu gelişmeler üzerine ise bordo-mavililer B Planı'nı devreye soktuğu ve son hamleleri yaptıktan sonra bu transferden vaz geçip-geçmediğini kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.