Burak'ı Trabzon'dan alamayan Lokomotif, N'Doye misillemesi yaptı. Bordo-Mavililer, N'Doye ile anlaşması ve oyuncunun Türkiye'yi istemesi nedeniyle avantajlı şekilde Kopenhag'ın kararını beklemeye geçti. Trabzonspor’da Senegalli oyuncu N’Doye’nin transferi çıkmaza girmeye başladı. Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu’nun,önce Senegalli oyuncunun bonservis bedeli için Kopenhag ile 6,1 milyon, ardından da N’Doye ile 1.1 milyon euroya anlaşmasının ardından Rus ekibi Lokomotif Moskova’nın devreye girmesi Danimarka ekibinin yan çizmesine neden oldu. Lokomotif Moskova’nın N’Doye’yi kadrosuna katmak istemesi Trabzonspor ile her konuda anlaştıkları ancak Rusya’ya gitmek istemeyen Burak’a karşı bir misilleme olarak yorumlandı.

ORGANİZASYONU YAPMIŞTIK
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, dün akşam yönetici Tuncay Bekiroğlu ile birlikte N’Doye’yi Trabzon’a getirmek için gerekli olan her şeyi yaptıklarını ancak son dakikada işlerin bozulduğunu söyledi. Şener, L.Moskova’nın Danimarka ekibini 8 milyon euroluk teklif yaptığını belirtirken, “Dün akşam da oyuncuyu Trabzon’a getirmek için organizasyonları yapmıştık. Ancak son anda L.Moskova’nın devreye girmesi işi zora soktu. Ancak bizim anlaştığımız şartlar belli.Eğer kabul görürse N’Doye gelir, kabul görmezse B planımızı devreye sokarız” dedi.

MENAJERE FAZLA VERMEYİNCE!
N’Doye’nin transferinin 1 haftalık süreçte sonuçlanmamasında menajerinin önemli rol oynadığı da belirtildi. N’Doye ile yıllık 1.1 milyon EURO ve maç başı 5 bin EURO’ya anlaşılmasına rağmen bu rakamın 1.6 milyon EURO’ya yükseltilmesi ve kendisine de 100 bin EURO daha verilmesini talep eden Senegalli oyucunun menajeri transferin çıkmaza girmesinde önemli rol oyladı. N’Doye’nin, L.Moskova’ya gitmesi halinde alacağı ücretin fazla olması nedeniyle menajerinin oyuncuyu Rusya’ya yönlendirdiği belirtildi.

KARİYERİM DAHA ÖNEMLİ
N'Doye, dün Danimarka basınına tercihinin Trabzonspor olduğunu "Ben Trabzonspor'a söz verdim. Daha iyi teklifler var ancak kariyerim paradan daha önemli. Trabzonspor'u çok iyi araştırdım ve benim için en iyi kulüp olacağını düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.


KAYNAK: GÜNEBAKIŞ