Trabzonspor, 4-0'ın rövanşında San Pablo'da Napoli'ye konuk olurken, Beşiktaş maçından hemen sonra bu maçı yayımlayan ESPN kanalının spikeri Arjantinli Walter Vargas 35'inci dakika bağlandıkları maçın ana fikrini anlattı.

Türklerin bu gece sadece bir kez sevinme hakları olduğunu Trabzonspor'un ise bu hakkı ilk maçta Türklerin ellerinden aldığını söyledi. Napoli tribünlerinin boş olması ile ilgili de Vargas, "Eminim De Laurentiis (Napoli başkanı) ilk maçta alınan 4-0'lık galibiyet yüzünden Rafa'ya (Benitez) kızmıştı. Çünkü Napoli taraftarları bu gece heyecanlı bir maç izlemeyeceklerini bildikleri için maça gelmediler" yorumunda bulundu.

SAHAYA TÜRKİYE İÇİN ÇIKIN

Trabzonspor, Napoli'ye ikinci maçta da 1-0 yenilerek iki maçta da gol atamadan UEFA Avrupa Ligi'ne veda ederken, teknik direktör Ersun Yanal'ın maç öncesi yaptığı konuşmada boşa gitti. Yanal, "biliyorum tur atlamak için buraya geldik diyecek değilim. Ama bu akşam sahaya gururunuz için, formanız için, Türkiye için çıkın. Buradan alacağımız galibiyet, aslında sizlerin ne kadar üst düzey oyuncular olduğunuzu kantılayacak" konuşması yaptı. 1-0 biten maç sonrası ise Yanal'ın soyunma odasında oyuncularına herhangi bir konuşma yapmadığı gelen bilgiler arasında.