61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Osmanlıspor'u 1-0 mağlup etti. Karadeniz ekibi 4'te 4 yaparak 12 puan topladı ve Osmanlıspor'u geçerek 6.sıraya yükseldi.
Karşılaşmanın ardından 61saat’e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın Bordo Mavili takımın performansını değerlendirdi.

“ÖNÜMÜZ AÇIK”

Hazır isimlerin aldığına dikkat çeken Aydın “İlk devre ihtiyacı olan arda arda olan galibiyetleri 2. Devrenin başında sıralamaya başladık. Daha takım gibi sahadayız. Devre arası transferler daha hazır isimler ile yapıldığı için takıma etki etmeye başladı. Önümüzü açık görüyorum. "

“HEDEF İLK 5”

Lig sonunda sıralama hedefi ile ilgili konuşan Aydın  "Sezon başında başarı ne diye  sorulmuştu ilk 5 demiştim. Hala aynı fikirdeyim. Bu sezonu ilk 5’de bitirip önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir takımın iskeletini kurabilirsek gayet başarılıdır. Sezonun başında Trabzonspor'un finansal, sportif ve prestij anlamda düştüğü yerden şu anda geldiği noktayı düşünürsek gayet başarılı görüyorum."

“OLCAY 40 YILLIK TRABZONSPORLU GİBİ”

Olcay ve Yusuf’un yükselen performansı ile ilgili “ Olcay zaten çok hazır geldi ve daha da önemlisi ruh olarak takıma ne kadar uyup uyamayacağıydı. Oda çok iyi gözüküyor su anda kırk yıllık Trabzonsporlu gibi oynuyor. “

“YUSUF İNŞALLAH HATAYA DÜŞMEZ”

"Yusuf’a düşen görev Mehmet Ekici’nin rolünü üstlenmek. Mehmet Ekici İstanbul takımlarının Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımların istediği bir oyuncu çocuk onun bölgesinde oynuyor çok zor bir görev ve bence buna rağmen gösterdiği performans parmak ısırtıcı. Daha önce böyle dönem dönem başarılı olmuş Ali Şen Kandil, Barış Memiş’ler var. Yusuf Yazıcı inşallah onların düştüğü hatalara düşmez. İnşallah Trabzonspor önümüzdeki 10 yıl onun pozisyonunda başka bir oyuncu aramaz.”

“BERO OLMALI”

“Bero takıma gelince daha iyi olacak. Takıma katkı sağlayacak. En kötü ihtimalle kulübeden katkı sağlar. Yirmili yaşlarında çocuk takımda olması gerekiyor.”

NDOYE’NİN PERFORMANSI

“NDoye ile Rodallega ikilisi ligi götürecek. Bakalım güzel bir çekişme olacak forvet bölgesinde. NDoye canını dişine takarak oynayan bir çocuk. Gol atamama konusunda sorun yaşıyor. Ne olacağını hep beraber izleyeceğiz.”

“ALANYA MAÇI GÜZEL OLACAK”

 Alanya mücadelesi ile ilgili konuşan Aydın “Alanya’da istif üzerinde yeni hocası Saffet Susic ile kolay bugün kazandı. Ceza var itiraz edildi ne olacak bilmiyorum. Alanya maçına tüm taraftarlarımızı bekliyorum. Güzel maç olacak.  Alanya açık oynayan takım bugün de gösterdiler. Güzel de bir galibiyet aldılar. Bir de saffet hocanın futbol tarzını hatırlayanlar bilir açık top oynatır.
3-0 kaybedilen İlk Alanya maç ile ilgili de açıklamalarda bulunan Aydın “ Alanya çok şanslı günündeydi. İlk devre 5-6 kaçan pozisyon ardından takım olamamaktan dağılmıştık. Kesin favoriyiz.” dedi.