Trabzonspor'da transfer çalışması son sürat devam ediyor.

Bordo mavili kulübün başkan yardımcısı Nevzat Aydın yaptığı açıklamada, bitmiş bir transferin şu anda olmadığını ancak görüşmelerin tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.
Transferde son noktaya getirmiş oldukları oyuncular bulunduğunu kaydeden Aydın, amaçlarının ikinci kampa oyuncuları erken yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Trabzonspor, Ersun Yanal yönetiminde sıkı şekilde yeni sezona hazırlanıyor.
Nevzat Aydın, Slovakya'da yaptıkları kampla ilgili de teknik direktör Ersun Yanal ile görüştüklerini aktararak, “Aldığım izlenimler, hocayla konuşmalar hepsi kampın çok verimli geçtiği yönünde. Ne kadar fazla oyuncu ikinci kampa sokabilirsek o kadar bizim lehimize. Bunun için yoğun gayret gösteriyoruz. Mümkün olduğunca transferlerin kampa erken gelmesini amaçlıyoruz.” diye konuştu.
Aydın, taraftarlara nasıl bir Trabzonspor izlettirmek istediklerine ilişkin ise “Taraftar sahada dik duran, oyunu yönlendiren, domine eden, zaman zaman rakibi kendi sahasında hapseden maçın sonuna kadar oyundan düşmeyen, güçlü, fizik olarak direnci yüksek ve formanın hakkını verecek bir takım beklesin. Birinci, ikinci, üçüncü olacak gibi bir söylemim yok. Trabzonspor formasına yakışır takım seyrettirmek en büyük dileğimiz. Bunu takım yaparsa sonuç da gelecektir. Gelecek sene de takımın üzerine daha da koyup devam ettirmeye çalışacağız.” ifadelerini kullandı.