SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın “Niyetlerinden asla şüphem yok ama tecrübesizdiler. Castillo, Durica, Bero ve Onazi konusunda tüm transferleri ben bitirdim” sözleri üzerine Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın Başkan Usta'ya "çok yazık"  diyerek tepki gösterdi.

 Açıklamalarda bulunan Aydın "Muharrem Usta'nın ego yüklü röportajında anlattıklarının gerçeklerle uzaktan yakından alakası yoktur. Çok yazık. Ancak zamanı ve yeri geldiğinde her süreci, kararı ve transferi en etkili mecralarda detaylarıyla paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Canım Trabzonspor'uma zarar vermemek için şu an buna ek olarak söyleyeceğim başka bir şey yok." sözleri üzerine sosyal medyada bir anda Nevzat Aydın istifa etti yorumları yapıldı.

İSTİFA ETMEDİM

Trabzonspor Başkanı Nevzat Aydın istifa etti iddiaları üzeine 61saat.com'a açıklamalarda bulundu.


Konu ile ilgili konuşan Aydın: "Açıklamaları okuyunca büyük şaşkınlık geçirdim. Şu anlık istifa durumu yok. Ben kişilere değil Trabzonspor'a hizmet için geldim. Bu kadar uğraştık ettik. Onazi’yi de ben aldım Ramil’i de. Gerçekten anlamadım. Bekledim yalanlayacak diye, mesaj da gönderdim. Bir kısmı doğru bir kısmı yanlış gibi bir şeyler söyledi. Bir yanıt vermem gerekiyordu verdim. Hayırlısı olsun. ." dedi.