Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Süper Lig'in ilk 6 haftasına göre takım hakkında yorum yapmanın doğru olmayacağını ifade etti.

Bireysel değil takım performansının değerlendirilmesi gerektiğini belirten Aydın, "Kırılgan bir görüntü sergiliyoruz. İlk golü yiyene kadar oyunu domine eden, bol pozisyon bulan ama ilk golü yedikten sonra kolay dağılan bir takım görüntüsündeyiz. Bu da takım olmakla alakalı bir şey. Takım olmayı başardıkça hem yeni transferlerin, hem de diğer oyuncuların performansları daha yukarıya çıkacaktır. biraz daha zaman gerekiyor." dedi.

İlerleyen haftalarda takımın toparlanacağını ifade eden Nevzat Aydın, "Yıkmak kolay. Transferlere, teknik direktör Ersun Yanal'a, yönetime laf etmek işin kolay kısmı. Trabzonspor'un bu yıkım süreçlerinden ne kadar kötü bir şekilde etkilendiğini defalarca gördük. Umarım defalarca gördüğümüz hataları hem taraftar, hem yönetim, hem de futbolcular olarak tekrarlamamalıyız." şeklinde konuştu.

Kulübün kötü bir dönemden geçtiğini dile getiren Aydın, "Ekonomik, itibar ve daha birçok anlamda kulübün şu anda ne kadar iyi yönetildiği yönünde herhalde herkes hemfikirdir. Sahada da istenen sonuçlar gelecek. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha yukarılara doğru çıkacağız. Devre arası transferler olacak. Bunu da transfer dönemi yaklaştığında daha net ortaya koyacağız. " diye konuştu.

.