Maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını belirten Şakar, “İkinci yarıda ise gereksiz yere geri çekildik. Beşiktaş iyi oynadı ve mücadele etti. Trabzonspor olarak kazanmak istiyorduk ama olmadı. Beşiktaş ve deplasman olarak düşündüğümüzde en azından mağlup olmadık ve 1 puan aldık. Bu da bizim için bir kardır. Kazanamıyorsan, kaybetmemek de önemlidir. Beşiktaş ile puanları kardeş payı yaptık" dedi.

Ligin henüz başı olduğunu ifade eden Şakar, takımlar arasında fazla bir puan farkı bulunmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Ligin başları ve takımlar arasında çok büyük bir kopma yok. Göründüğü gibi bu sezon ligimiz çok daha zorlu geçecek her takım bir birinden puan alabiliyor. Kolay bir takım yok. Takımlar arasında kopma yok. Puan sıralamasına bakıldığında aşağılarda bulunsak da lider Galatasaray ile aramızda 2 puan fark var. İlerleyen haftalarda toparlanıp tekrar çıkışa geçeceğiz diye düşünüyorum"

Maç anonslarında "şampiyon takımımız” ifadesini kullanmaya devam edeceklerini belirten Şakar, "Bu, bizim anamızın ak sütü gibi hakkımız. Bunu devam ettireceğiz. Daha önceki yıllarda kardeş Beşiktaş’ın da emek hırsızları tarafından şampiyonlukları çalınmıştı. Onlar da bizim gibi aynı kaderi paylaşıyorlar. Hakkımızı alana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.