Macit Özcan Spor Kompleksindeki antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nobre, Mersin'de iyi bir ekibe sahip olduklarını ve takımının her geçen gün kalitesini hissedilir şekilde göstermeye başladığını söyledi.
Brezilya asıllı Türk golcü Nobre, Trabzonspor'a transfer olacağı yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Bu haberleri bende duydum. Böyle haberlerin çıkması hoşuma gitmedi değil. Çünkü Trabzonspor geçmişi olan, her yıl şampiyonluğa oynayan, büyük bir camia. Ama ben halen Mersin İdmayurdu'nun oyuncusuyum. Kontratım devam ediyor. Önümüzdeki süreç ne getirir bilemem'' diye konuştu.

Bu hafta deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatan Nobre, ''Zor bir maç olacağının farkındayız. Ben de takım arkadaşlarım gibi elimden geleni yapacağım. Her maçta gol atmak istiyorum. Ama Beşiktaş maçında gol atarsam ayrı bir mutlu olacağım. Gollerimle takıma faydalı olacağım. Bunu hep birlikte göreceğiz'' dedi.

-100. gol hedefi-

Türkiye'deki futbol kariyerine 97 gol sığdıran Nobre, sezon başında gol açısından bir hedef belirlemediğine dikkati çekerek, şöyle devam etti:

''Sezon başladığında bir hedefim yoktu. Ama sezon başlayınca, gollerde gelmeye başladı. Öncelikli hedefim 100'ler kulübüne bir an önce girebilmek. Bunu da en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyorum. Golcü bir oyuncu olarak gol kralı olmayı isterim ama öncelikli hedefim, takımımı mevcut durumdan kurtarmak.''

-''Nobre'nin takası asılsız haber''-

Mersin idmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da, Trabzonspor'un Nobre'yi takasla alacağı yönündeki haberlerle ilgili ''Takasta oyuncu istemek için önce benim haberimin olması lazım. Benim böyle bir şeyden haberim yok. Dolayısıyla asılsız haber'' dedi.