Yaz transfer döneminin önemli figürlerinden biri olan milli oyuncu Nuri Şahin'in geleceği hakkındaki bilmece devam ediyor. Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun süre veremeyeceğini öne sürerek oynamasını istediği ve kiralık olarak göndereceği Nuri Şahin'in Arsenal'e imza attığı öne sürülüyor.

İngilizlerin önemli spor kanalı BBC'nin internet sitesinde yayınlanan son habere göre 23 yaşındaki yetenekli futbolcu Alex Song'u Barcelona'ya kaptıran Arsenal'e bu hafta gelerek imza atacak. Geçtiğimiz yıl Real Madrid forması altında 11 maça çıkan Nuri Şahin'in transferinde son sözü Londra ekibinin söylediği öne sürülüyor. Nuri Şahin'in Arsenal'e transferi ise 1 yıllığına kiralık olarak olacağı ifade ediliyor.

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun Chelsea'deyken birlikte çalıştığı ve şu sıralar Liverpool'un başında olan samimi arkadaşı Brendan Rodgers'a bu transfer için yardımcı olacağı, Madrid'in eski Liverpoollu oyuncusu Xabi Alonso'nun Nuri'ye Liverpool baskısı yaptığı iddia edilirken milli oyuncunun Merseyside ekibine transferinin daha kuvvetli bir ihtimal olduğu belirtiliyordu.