Trabzonspor’da 2,5 yıllık başkanlık döneminde yaptığı çok sayıda transferle gündeme gelen, alınan futbolcuların kendilerine, kulüplerine ve menajerlere yüksek ödemelerin yapılmasından dolayı sürekli tartışma konusu yapılan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu sıkıntılı günler bekliyor. Her transfer mevsiminde adeta rekor kırılmasına rağmen başarısız bir tablo çizilen Trabzonspor’da tüm yapılanların hesabının sorulacağı vurgulandı.

MUHASEBE KAYITLARI

Sadece transferlerle ilgili değil, daha birçok harcama kalemindeki yüksek bedeller, mevcut yönetimin göreve gelmesinin hemen ardından masaya yatırıldı ve Maliye’den bağımsız bir denetim şirketinin inceleme yapmasının talep edildiği belirtildi. İlgili denetleme şirketinin son 2,5 yıl içinde yapılan tüm harcamalarla ilgili olarak geniş çaplı bir çalışma yürüttüğü, kulübün muhasebe kayıtlarının didik didik tarandığı belirtildi.

USÜLSÜZLÜK VARSA

sporyorum'un haberine göre; bu denetleme kurulunun, bir aya yakın bir sürede yaptıkları çalışmaları geniş bir dosya haline getirdiği ve rapor hazırlama noktasına geldiği ifade edildi. Ankara’da hazırlıkları sürdürülen raporun Trabzonspor kulübüne ulaşması bekleniyor. Raporda bir usulsüzlüğe rastlanmış olması halinde konunun yargıya intikal ettirileceği ve zarar oluşmuşsa bunu karşılamalarının da talep edileceği ifade edildi.