En be­ğen­di­ği ha­ke­min Col­li­na ol­du­ğu­nu söy­le­yen Alan­zin­ho, “Tür­ki­ye­’de­ki ha­kem­le­ri pek ta­nı­mam ama Ça­kı­r’­ı sev­mi­yo­rum” de­di.

Yayıncı ku­ru­luş Lig TV’­de ya­yın­la­nan Qu­iz prog­ra­mı­na ka­tı­lan Alan­zin­ho, bir­bi­rin­den renk­li açık­la­ma­lar yap­tı. Bre­zil­ya­lı yıl­dız, Trab­zons­po­r’­un en son İnö­nü Sta­dı­’n­da­ki 1-1’lik Be­şik­taş ma­çı­nı yö­ne­ten Cü­neyt Ça­kı­r’­ın en sev­me­di­ği ha­kem ol­du­ğu­nu di­le ge­tir­di. Alan­zin­ho, “İ­tal­yan Pi­er­lu­igi Col­li­na ha­ri­ka bir ha­kem­di. Türk ha­kem­le­ri­ni pek ya­kın­dan ta­nı­mı­yo­rum ama Cü­neyt Ça­kı­r’­ı sev­mi­yo­rum” di­ye ko­nuş­tu.

‘HENRİQUE, MESSİ’DEN İYİ!’

Yıldız fut­bol­cu­nun en­te­re­san söz­le­ri bu­nun­la bit­me­di. Alan­zin­ho, “Dün­ya­nın en iyi fut­bol­cu­su Mes­si di­yor­lar ama ben bu­na ka­tıl­mı­yo­rum. Hen­ri­qu­e da­ha iyi. Çok ye­te­nek­li bir oyun­cu. Onun­la kar­deş gi­bi­yiz” de­di. “Of­lu Ali” la­kap­lı Alan­zin­ho, unu­ta­ma­dı­ğı maç ola­rak da 2010’da Şan­lı­ur­fa­’da Fenerbahçe’yi yendikleri Tür­ki­ye Ku­pa­sı­ finalini gösterdi.