Ligde kalma mücadelesi veren Ofspor, bitime 1 hafta kala sahasında ağırladığı Ümraniyespor’u 3-1 mağlup ederek ligde kalma ümitlerini son maça taşıdı.

Spor Toto 2.Lig’de 37.hafta maçında sahasında Ümraniyespor’u ağırlayan Ofspor, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.
 
Geçen hafta Trabzon’da 1461 Trabzon’a uzatma dakikalarında yediği golle 3-2 mağlup olan Ofspor, bitime bir maç kala sahasında konuk ettiği Ümraniyespor’u mağlup ederek ligde kalma ümitlerini son haftaya taşıdı.

 Maça etkili başlayan Ofspor, oyunu ilk dakikalardan itibaren rakibine sahasında pres uyguladı. Rakibine geniş alan bırakmayan Ofspor, 17.dakikada Muhammet Fettahoğlu’nun golü ile 1-0 öne geçti.

 Köşe vuruşundan gelen topa ön direkte kafayı vuran Muhammet takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında bu kez sahne alan oyuncu Ercan oldu.

Yine köşe atışından gelen topa iyi yükselen Ercan takımının ikinci golünü atarak Ofspor’u soyunma odasında büyük bir avantajla gönderdi. 2-0

 İkinci yarıya tutuk başlayan Ofspor, Ümraniyespor’un etkili ataklarını durdurmakta zorlandı. 52.dakikada penaltı kazanan Ümraniyespor, atışı kullanan Özer’in golü ile farkı bire indirdi.

72.dakikada Özerle çok net bir gol kaçıran Ümraniyespor, Ofspor’un geçen hafta yaşadığı kabusu yeniden yaşamasına engel oldu.

Maçın 85.dakikasında Ümraniyespor kalecisi Burak’ın ceza sahasında topu uzaklaştırmak isterken araya Cihan girdi ve topu İbrahim Şahin’e kazandırdı. Rakip yarı sahasının ortalarından boş kaleye düzgün bir vuruşla topu göndermeyi başaran İbrahim, maçın da skorunu belirledi. 3-1

 Hakem Sinan Cem İyihuylu tarafından maça eklenen 6 dakikalık uzatmaların ardından maç Ofspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 Bu galibiyetle puanını 38’e yükselten Ofspor, ligde 18.sırada bulunuyor. Son hafta maçında düşme potasındaki rakiplerinden Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Ofspor’un bu maçı kazanması durumunda rakiplerinin maç sonuçlarına göre ligde kalabilecek.

OFSPOR 3-1ÜMRANİYESPOR

 
Stat: 

Of İlçe

Hakemler: 

Sinan Cem İyihuylu, Demircan, Şerbetçi, Nazım Tüzümet

Ofspor: 

Beycan, Ercan, Tuncay, Küçük Koray Kurt (Dk 79 İbrahim), Cengiz, Muhammet Fettahoğlu, Büyük Koray Kurt (Dk 90 Oktay), Cihan Kaan, Ekrem, Onur Ramazan, Taner (Dk 79 Caner)
Ümraniyespor:

Burak, Mustafa, Ziya (Dk 90 Ramazan Oğuz), Bulut, Aytek (Dk 46 Özer), Bahadır, Ömer, Erol, Samet, Mücahit, Yasin (Dk 73 Aykut)

Gol: 

Dk 17 Muhammet Fettahoğlu, Dk 45 Ercan, Dk 85 İbrahim (Ofspor) Dk 52 Özer (Penaltı)

Sarı kartlar: 

Dk 24 Ekrem, Dk 27 Cengiz, Dk 29 Tuncay (Ofspor), Dk 42 Mustafa, (Ümraniyespor)

Kırmızı Kart:

Dk 90 Cengiz (2.sarı karttan) (Ofspor)

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 37.hafta maçında Ofspor, sahasında konuk ettiği Ümraniyespor’u 3-1 mağlup etti.