2-0’dan, 3-2 biten maç sonrasında Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran’ın sevinç gösterisi yaptığını ifade eden Ofsporlular, bu duruma büyük tepki verdiler. Trabzonsporlu yöneticilerin, Ofspor’un küme düşmesinden mutlu olduğunu söylediler.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve sezonun ikinci yarısında aldığı başarısız sonuçlarla küme potasına kadar gerileyen Ofspor’da, önceki gün 1461 Trabzon karşısında alınan yenilginin üzüntüsü hakim. Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını ifade eden Bordo-Mavili ekibin Başkanı Olcay Saral, “2-0 öne geçmemize rağmen, skoru korumayı başaramadık” ifadelerini kullandı. 

AYNI RENKLERİ TAŞIYORUZ
Son haftalarda yaşanan puan kayıplarından dolayı sinirlerin gerildiğini belirten Ofspor Başkanı Olcay Saral, “Başaramadık. Sürekli kaybetmek insanı geriyor. 1461 Trabzon karşılaşması, olmak ya da olmamak maçıydı. Bu takımla aynı renkleri taşıyoruz. Futbolcularımız, Trabzon’un şarkılarla kümeye atılmasına dayanamadılar. Zafer şarkıları söyleyen sorumlular istifa etmeli” şeklinde konuştu.

OFSPOR BUNU HAK ETMEDİ 
Saral, “Hakemin verdiği kararlarla sinirler daha da gerildi. 2 penaltımızı vermedi. Turgutluspor ile çekişiyoruz ve 1461 maçına Manisalı hakem görevlendiriyorlar. Yenilmiş olabiliriz fakat bizimle aynı renkleri taşıyan takımın yöneticilerinin ve futbolcularının coşkusu herkesi tahrik etti. Soyunma odalarına giderken zafer şarkıları söylenmesi yakışmadı. Ofspor, bu kadar hırsı tepkiyi hak etmemişti” dedi.

Kaynak: Karadenizinsesi - Samet Emirzeoğlu