Şuana kadar başkanlığa yeni bir aday çıkmazken, mevcut başkan Olcay Saral’ın bugün yapılacak kongrede yeniden başkanlığa seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ofspor’da Olağan Üstü Genel Kurul bugün Of Belediye toplantı salonunda yapılacak. Çoğunluk aranmaksın yapılacak genel kurul saat 13.00’da başlayacak. Şuana kadar başkanlık için yeni bir aday çıkmazken mevcut başkan Olcay Saral’ın bugün yapılacak kongrede yeniden başkanlığa seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-Mavili takımın Asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu, bugünkü kongrenin hayırlı olmasını diledi.
Yönetim olarak göre devam etmeyi düşündüklerini ifade eden Hacıahmetoğlu, “Bu zamana kadar başkanlığa bir talipli çıkan da olmadı. Bu nedenle mevcut yönetim olarak göreve devam etmeyi düşünüyoruz. Mevcut yönetim kuruluna yeni arkadaşlar katmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda birkaç isimle görüştük. Bugün son kararımızı verip yönetimi oluşturacağız. Umarım Ofspor’a yakışacak güçlü bir yönetim kurulu oluşacaktır” diye konuştu.Kongrenin ardından yeni sezon ile ilgili çalışmalara tam manasıyla start vereceklerini de kaydeden Hacıahmetoğlu sözlerini şöyle noktaladı: “Öncelikle prensipte anlaşmaya vardığımız teknik heyetimiz ile sözleşme imzalayacağız. Ardından transfer çalışmalarımıza hız vereceğiz. Yeni sezonda hedefimiz kesinlikle zirve olacak. Sonuçta Ofspor’u düşüren yönetim olduk. Kimse Ofspor’un ekonomisi düzeldiğine, kurumsallaşmasına ve itibarının arttığına bakmıyor. ‘Sen düşürdün’ diyorlar. Haklı ya da haksızlar. Bu nedenle yeni sezonda hedefimiz bir üst lig olacak.”