Hüseyin Avni Aker Stadı'nda aynanan maç 1-1 bitti. Kayserispor'un 9'uncu dakikada Salih'le bulduğu gole Trabzonspor 79'da Olcan'la cevap verdi. Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 23'e, Kayserispor da 16'ya çıkardı.


Maçın ardından konuşan Henrique;  Oyuna iyi başladık ancak geriye düştük. Daha sonra beraberlik için bir çok fırsat yakaladık. Kariyerimin en iyi ilk 45 dakikalarından birini oynarken inanılmaz bir gol kaçırdım. Bu kadar gol kaçırdığımız maçta en azından mağlup olmadık. Daha önce böyle goller kaçırmamıştım. Olağanüstü fırsatlardı bunlar. İlkinde sert vurdum, kalecinin hakkını teslim etmek gerek. İyi bir reaksiyon gösterdi. İkinci yarıda sol ayağımla vurdum, yine sol ayağıma geldi ancak ikinci vuruşum iyi değildi. Bir daha asla böyle goller kaçırmak istemem.” Dedi.

Olcan Adın ise,
Bütün maçı rakip sahada oynadık neredeyse. Daha önce bu kadar net pozisyonlara giremiyorduk. Bugün tek eksik olan daha fazla goldü. Böyle oynadığımız sürece galibiyetlerin geleceğini düşünüyorum. Trabzonspor olarak şampiyonluk şansımız her zaman var. Üstteki takımlar da puan kaybedebilir. İki – üç maç üst üste kazandığımızda nerelere geleceğimizi düşünebiliyoruz.

Yukarıdaki takımlar puan kaybetmeye devam ettiği sürece şampiyonluk şansımız devam eder. Sahada bizi yönlendiren hakemdir. Bir pozisyonda tepki gösterdim. İki üç pozisyonda kart göstermedi. Rakip 10 kişi kalsa sonuca daha rahat gidebilirdik. Ama hakem böyle değerlendirmedi. Verilmiş kararlar üzerine söyleyecek fazla söz yok” diye konuştu.