Maçın ardından konuşan Trabzonspor’un yeni transferi Olcay Şahan, “Takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi mücadele ettik. İlk dakikadan itibaren burada kazanmak istediğimizi gösterdik. Oyunun kontrolü bizdeydi. 
2-0 öne geçtik. Basit hatayla gol yedik. İkinci yarı yine kontrol bizdeydi. Rakibin bir tane pozisyonu var diye hatırlıyorum. Takıma daha tam adapte olamadım. 1 günlük idmana çıktım. Onun için taraftarlarımdan özür diliyorum, pozisyonu değerlendiremedim. Önümüzde ki haftalarda bu pozisyonları değerlendireceğim” dedi. 

Trabzonspor’da taraftarla bütünleşmesi ve 3’lü çektirmesi ile ilgili Olcay, “Ben şuan da burada olduğum için Trabzonspor’da olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarım her şeyi kolaylaştırdı. Çoğunu milli takımdan tanıyorum. Saha içinde oyuncularla paslaşmamız zaman alacaktır. Mutluyuz, önemli olan 3 puandı” diye konuştu. 

Olcay Beşiktaş’a vedası ile ilgili olarak ise, “Yarın sabah Nevzat Demir tesislerinde takım arkadaşlarımla vedalaşacağım. Nasıl veda olacak onları özleyeceğim. Az bir zaman değil güzel anılarımız var orada” diye konuştu.