Bordo mavili takımda geride kalan sezonda 38 maçta forma giyen, 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan Onazi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan kamp çalışmalarında teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne girmeyi başardı. 2016-17 sezonunun tamamlanmasının ardından Çin kulüplerinin yanı sıra İtalya ve İspanya'dan da teklifler alan Onazi, kulüple de alacaklarının geç ödenmesi nedeniyle sorun yaşamıştı. Ardından alacakları ödenen 24 yaşındaki futbolcu kampa geç katılmasına rağmen en hazır gözüken isimler arasında yer aldı.

ONAZİ: REKABETTEN KORKMAM
Teknik direktör Ersun Yanal'ın da oyuncunun bu istek ve arzusunu gördükten sonra yönetimle görüşerek takımda kalmasının faydalı olacağını ilettiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın kendisine yaklaşımından memnun olan Onazi'nin de bu nedenle takımda kalmaya karar verdiği kaydedildi. Kucka'nın transferinin ardından orta sahada çok ciddi bir rekabet yaşanmasına rağmen, Onazi sosyal medya hesabından taraftarlara seslenerek, "Kendimi oldukça iyi hissediyorum. Rekabetten asla korkmam. Sezon başladığında kim formayı alacak hepimiz göreceğiz" dedi.

BAŞKAN USTA, 'ONAZİ'DE TUHAF BİR DURUM ORTAYA ÇIKTI'
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Trabzon'da basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda ise Onazi ile ilgili olarak, ''Onazi’de olmayacak bir durum çıktı ortaya. Trabzonspor olarak sözleşme şartları olarak bir ihmal yok. Bir ihtar geliyor 1 hafta süre sağda solda konuşturmasını gereken bir şey yok.  Yarın sabah ihtarı çeker gereğini yapar. Başka bir durum vardı ortada. Olmayan bir işten tuhaf birşey çıktı ortaya'' ifadelerini kullandı.

(AJANSLAR - 61SAAT)