Trabzonspor'da yeni transferlerden Onazi, yarın oynayacakları Kasımpaşa maçı için çok heyecanlı ve sabırsız olduğunu belirtti.
23 yaşındaki Nijeryalı orta saha "Uyum sorununu aştık, ligin başlamasını bekliyorum. Maçın seyircisiz oynanacağını duyduğumda gerçekten üzüldüm. Güzel bir kamp geçirdik ve lige iyi başlamamız gerek" diye konuştu.

Takımın beyni Onazi Sol bekte hızı ve tekniği ile dikkat çeken İbanez ön plana çıkan isim olurken, Yanal bu dörtlünün önünde ise Okay'ın mücadeleci yapısından faydalanmayı planlıyor. Orta alanda Onazi takımın adeta beyni olacak. Yanal, ofansif orta saha olarak oynatacağı ismi belirlemekte ise büyük güçlük çekiyor. Kurt hoca, Mehmet ile Bero arasında kararsız. Kanatlarda Yusuf Erdoğan ve Castillo formaları kaptı. Ancak gündeki Cezayirli kanat oyuncusu Soudani'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda bu bölgede de değişim yaşanabilir. Yanal'ın forvette ise Kasımpaşa maçında Suk, Muhammet Demir, N'Doye ve Ramil arasından formayı Muhammet'e vermesi bekleniyor.