Trabzonspor’da transfer çalışmalarında artık sona yaklaşıldı. Forvet Ramil, orta saha Bero ve stoper Durica’yı kadrosuna katan Bordo-Mavililer, Lazio’nun orta sahası Onazi ile ABD’de kariyerine devam eden kanat oyuncusu Castillo’da da sona yaklaştı. Ancak Karadeniz temsilcisinde transfer bitmiyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’a söz verdiği gibi kamptaki hazırlık maçlarına takviyelerin büyük bir bölümünü yetiştiren Başkan Muharrem Usta, son bombayı sona saklıyor. Ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönemden geçiliyor olmasına rağmen satılacak oyuncularla oluşturulacak bütçe rahatlamasını dikkate alan Usta’nın, flaş bir isimle temasta olduğu gelen haberler arasında.

Heyecanlandırıyor

Yakın çevresine bu yönde mesajlar veren Bordo-Mavililer’in başkanı Muharrem Usta, “Burada yapacağımız gelecek yatırımının karşılığını mutlaka alacağız. En iyi ve gelecek vaat eden futbolcuları en uygun şartlarla almaya çalışıyoruz.

Bu yaptıklarımızın Trabzonspor camiası tarafından da takdir edileceğine inanıyorum. Kombine ve loca satışlarını da etkileyecek, bir flaş futbolcu ile de temastayız, çalışıyoruz” ifadeleriyle camianın heyecanını katlıyor.