Bu sezon kuruluşunun 50. yılını kutlayacak olan Trabzonspor, Süper Lig’e ‘Fırtına’ lakabına yakışır bir start verdi ve Kasımpaşa’yı etkili futboluyla 2-0 mağlup etmeyi başardı. Maça damga vuran isim ise sezon başında İtalyan ekibi Lazio’dan alınan Nijeryalı orta saha Ogenyi Onazi oldu. Mücadeleyi 2 golle tamamlayan 23 yaşındaki yıldız, yalnızca attığı gollerle değil, maç içindeki istatistikleriyle de kendine hayran bıraktı.  
İlk maçında tarihe geçti

Trabzonspor’da  karşılaşmanın iki golünü atan Onazi, aynı zamanda Bordo-Mavili takımda  5 sezon aradan sonra lig başlangıcında iki gol atmayı başaran futbolcu oldu. 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile alınan Nijeryalı futbolcu, 2010-2011 sezonunun ilk haftasında 2-0 kazanılan Ankaragücü maçında 2 gol atan Teofilo’dan sonra, sezona 2 golle başlamayı başaran isim oldu.

Yanal’ın yüzünü güldürdü

Teknik direktör Ersun Yanal’ın, yeniden yapılanma adına kurduğu takımın önemli ayaklarından biri olan Nijeryalı oyuncu, ilk maçında Bordo-Mavililer’in yüzünü güldürdü. Trabzonspor’a geldiği ilk günden beri sağladığı uyumla dikkat çeken genç oyuncu, oynadığı güzel futbolu 2 golle süsleyerek yeni sezonda Fırtına’nın galibiyetle başlamasında önemli pay sahibi oldu.