Trabzonspor’da Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın açıklamaları ile başlayan ardından Trabzonspor yönetiminin de resmi siteden yaptığı açıklama ile tavan yapan sürtüşmeye dün Trabzonspor taraftarları da katılmıştı. Trabzonspor taraftarı 7 grup 61 Gençlik Trabzonsporlular Derneği, Vakfıkebirliler, Trabzonspor Taraftarlar Birliği, Yomralılar, Boztepe Taraftarlar Derneği, Uzunsokak Grubu, Oflu Gençler ortak bir açıklama yaparak Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’a destek çıkmıştı.

7 taraftar grubuna karşılık bugün de Vira, Trabzonlu Gençler, 1461 Meydan ve Farozlular adlı taraftar grupları bir açıklama yaparak Başkan Şener yönetimine sahip çıktı ve Yılmaz’ın Onursal Başkanlık unvanının gözden geçirilmesini istedi.

GAZETELER YER VERMEDİ!
Yılmaz’a destek çıkan 7 Trabzonspor Taraftar Grubu’nun haberi, Onursal Başkan Yılmaz’ın sahibi olduğu Karadeniz Gazetesi haricinde neredeyse hiçbir gazete tarafından kullanılmadı. Kuzey Ekspres Gazetesinin iç sayfadan küçük bir şekilde yer verdiği habere ulusal basının da sayfalarında yer vermemesi dikkat çekti.


KARADENİZ TAM SAYFA YER VERDİ.. ŞANLI KÖŞE YAZDI
Onursal Başkan Yılmaz’ın sahibi olduğu Karadeniz Gazetesi ise habere tam sayfa olarak yer verdi. Geçmişte Onursal Başkan Yılmaz’a en sert muhalefeti yaparak büyük eleştiriler dile getiren ancak bu senenin başında Yılmaz’ın sahibi olduğu TEK-ART Holding’de göreve başlayan Halil Şanlı’nın da gazetenin spor ana sayfasında Yılmaz’ı savunur bir şekilde köşe yazması da manidar olarak algılandı.